середу, 28 березня 2018 р.

Відкриті заходи

Згідно із графіком роботи методичної комісії природничо-математичних дисциплін були проведені заходи:

27 березня 2018 року - засідання фізичного гуртка на тему "Георг Сімон Ом" у вигляді лабораторного досліду "Перевірка дії закону Ома для ділянки кола". Для проведення дослідження члени гуртка об'єдналися в 3 групи (в кожній групі були представники 1, 2, 3 курсу). Під час роботи гуртка учні виступили із доповідями про Георга Ома.








28 березня 2018 року Урбанська І.О. провела відкритий урок на актуальну тему "Харчові добавки.Е-числа" з учнями групи №15.

 Без харчових добавок неможливо уявити сучасні продукти: полиці супермаркетів просто спорожніли б. Модифікатори роблять їжу привабливою на вигляд, зберігають її свіжість і різноманітні властивості. Водночас суперечки про вплив добавок на організм людини не вщухають ні на хвилину. Багато хто маніакально уникає «ешок», вважаючи їх шкідливою хімією. Насправді все не так однозначно. Іноді натуральні добавки можуть становити більшу небезпеку, ніж синтезовані (хімічні). Оскільки харчові добавки — невід’ємні складові сучасного харчопрому, варто мати достатні знання про них, щоб відчувати себе захищеним, вибираючи їжу і напої для всієї родини. 
Епіграфом уроку Ірина Олегівна обрала цитату французького письменника Ф. Фенелона "Їжа, усолоджує смак і змушує їсти більше, ніж це потрібно, отруює замість того, щоб живити"






Немає коментарів:

Дописати коментар